häävideot

English version here. 


Häät ovat elämän tärkein juhla, ja sen muistoa halutaan vaalia ikuisesti. Jos teidän suuri päivänne on tulossa, olet oikeassa paikassa! Olen videokuvannut yli 50 hääparin päivän, ja mielelläni autan myös teitä säilyttämään nämä tärkeät muistot. Kuvaustyylini on rento ja dokumentaarinen. Te saatte siis nauttia päivästä, ja minun tehtäväni on ikuistaa tärkeät hetket silloin, kun ne tapahtuvat. Video on hääparille merkittävä ja pitkäaikainen investointi. Siksi on tärkeää, että jokainen häävideo tehdään huolellisesti ja ammattitaidolla. Haluan, että videosta on iloa ja arvoa teille vielä vuosikymmenten päästä. 

Katsottiin eilen myöhään illasta häävideo. Minulla pääsi poru useammassa kohdassa. Tehtiin kyllä täysin oikea päätös, kun sinut kysyttiin kuvaamaan. ❤️ Sulhanenkin totesi videon katsomisen jälkeen, että onneksi puhuin hänet ympäri ja otettiin videokuvaus. Tämä video tullaan katsomaan vuodesta toiseen. Kiitos siis tuhannesti, onneksi olit vapaana ja pääsit tulemaan! 

Iso kiitos videoista, katsoimme molemmat videot viikonloppuna ajan kanssa. Videot ovat aivan huippuja, tykkäsimme molemmista kovasti 😊 Koostevideoon on saatu ihanasti tunnelma ja tärkeimmät hetket taltioituja. Pakko myös mainita, että onneksi päädyimme ottamaan tuon pitkän videon. Siitä pääsee ihan eri tavalla vielä juhlapäivän tunnelmaan ja muistelemaan tärkeitä hetkiä. Molemmat videot tosi hienosti editoitu, myös kuvaus paikan päällä oli hyvin huomaamatonta. Iso iso kiitos siis näistä, olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen 😊

Hei aivan mieletöntä! 😍 Kiitos miljoonasti Juho!

Ollaan katottu videot ja molemmat on oikein huikeita!! Kiitos paljon 😊😊

Hei Juho, en voi sanoa muuta kuin että oot aivan super!

Hei aivan W A U !!! Ihan MIELETÖN! Tuo vihkivideo ylitti odotukset täysin! Olit hienosti saanut lisättyä ihania klippejäkin vihkivideoon. Koostevideo katottiin pari kertaa läpi kyyneleet silmissä ja nauraen. Videosta näky hyvin se, millanen meidän päivä oli! Ja siinä näky ihanasti yksittäisiä ihmisiä ja tunteita. Oot ihan käsittämättömän taitava siinä mitä teet ja niin helpostilähestyttävä, ettei koko hääpäivänäkään ollut kertaakaan vaivaantunut olo. Ja soljuit taitavasti ja huomaamattomasti hääpäivänäkin ihmisten välissä, sillä monesti mietittiin ettei edes oltu huomattu sua tietyissä kohdissa. Näitä videoita katotaan vielä monen monta kertaa ja fiilistellään näitten kautta päivää. Niiiin iso kiitos! ❤️ Teet tätä työtä valtavalla sydämellä ja ei voi kun kehua sua muillekin – huhhuh!! 😍 Kiitos miljoonasti Juho!

Kiitos hääjuhlamme videokuvaamisesta! Videot ovat erittäin laadukkaita ja sisältöön on hienosti taltioitu kaikki tärkeät pääkohdat juhlastamme. Kaasojen muodonmuutos videokin onnistui hyvin ja lopputulos on hyvin luonnollinen sekä sulava. 😊 Olemme erittäin tyytyväisiä videokuviin! Kiitos paljon!

Koostevideo on aivan taianomainen… Jää ihan sanattomaksi. Tulee hyvät fiilikset ja muistot mieleen noin pienessä paketissa. Pidemmästä videosta katsoin pätkiä ja vaikutti mahtavalta sekin. Sen fiilistelyn jätämme yhteiseen hetkeen myöhemmäksi. Tuhannet kiitokset! Näistä tulee olemaan iloa vielä todella pitkäksi aikaa 😊

Kiitos aivan super mahtavasta videosta!! Kaikki videot olivat ihan huikeita, joten iso kiitos kun olit kuvaamassa meijän kemuja!!

Todella paljon kiitoksia täydellisestä häävideosta! Olet saanut upeasti tallennettua, yhdisteltyä ja koostettua hääpäivän tunnelman videolle. Tätä olemme nyt katsoneet toistamiseen jo monta kertaa ja joka kerta emme voi muuta kuin onnellisina hymyillä, ehkä välillä vähän itkeäkin. 😄

Kiitos aivan ihanasta videosta, niin hyvin oot saanut taltioitua meidän tärkeän päivän fiilikset koostevideoon 😍❤️


INFO

Häävideopaketit vuoden 2025 lauantaisin ovat 1700 – 3000 euroa riippuen kuvausajasta ja valmiiden videoiden määrästä. 

Loput 2024 vapaat kuvausajat 1000-3000 e (kuvausaika 1-12 h). 


Lisäpalveluina myös striimaus tai valokuvaus koko päiväksi tai osaksi päivää. Kuvausaika sovitaan sen mukaan, mitä tapahtumia haluaisitte videolle mukaan. Yleinen aloitusaika videokuvaukselle on morsiamen valmistautumisesta, first lookista tai vihkimisestä alkaen. Aamun valmistautumisesta saadaan talteen rentoa yhdessäoloa kaasojen tai bestmanien kanssa, ja samalla asetutaan suuren juhlapäivän tunnelmaan. First look tai potrettikuvaukset valokuvaajan kanssa ovat hyvä hetki keskittyä teihin kahteen ja kuvata kauniita otoksia ennen h-hetkeä. Häiden videokuvauksen lopetusaika taas on yleensä häätanssin, kimpunheiton tms. viimeisen tärkeän ohjelmanumeron jälkeen.


Valmiin videon kesto voidaan myös säätää juuri teille sopivaksi. 3-4 min mittainen koostevideo sisältää musiikkivideotyyliin tärkeimpiä hetkiä teidän hääpäivästä taustamusiikin tahtiin. Lyhyt video vie teidät hetkessä takaisin keskelle suuren päivänne tunnelmaa. Lyhyt video on myös helppo jakaa somessa. Kattavin muisto hääpäivästä saadaan, kun mukaan pakettiin lisätään n. 1 h pitkä video. Silloin tärkeimmät hetket kuvataan useammalla kameralla, ja äänet taltioidaan laadukkaasti. Pitkä video sisältää mm. vihkimisen ja juhlapuheet kokonaisina ja ison määrän dokumentaarisesti kuvattua tunnelmaa. 


Hinnat sisältävät alv 24 %. 2025 hintoihin sisältyy matkakulut 200 km säteellä Ylöjärveltä, esim. Helsinkiin, Turkuun, Jyväskylään tai Seinäjoelle. Ylimenevät matkakulut lisätään erikseen. Kun haluaisitte varata tietyn päivän, veloitetaan varausmaksun, joka vähennetään loppusummasta.